Verpakt ontbijt dat jou doet smakken is onze slogan.
Vandaar ook de naam ‘Pak&Smak’- ontbijt aan huis.
 
Ons concept houdt in dat we verse en huisbereide producten in een mooie en compacte verpakking bij jou thuis komen leveren. Met onze ontbijtdozen willen we jou een gezellige ochtend bezorgen, waarbij je enkel de doos op je tafel hoeft te plaatsen en te openen om vervolgens te kunnen smullen van ons ontbijt.
 
Wij zijn een grote fan van bakkerij Coudeville, waardoor we al snel besloten om met hen samen te werken. We schakelen hen in voor de koffiekoeken, pistolets, sandwiches en charcuterie die u in de ontbijtdozen terugvindt. De yoghurt, confituur, choco,  worden door ons huisbereid. Ook de fruitsalade wordt de ochtend zelf door ons gesneden. Vervolgens hebben we de granola, die wordt gemaakt door Yanah Cardon (Eau de noisette), link op deze website, onze bio appelsap van Huis De Gentiaan (Liliane Doolaeghe) de ‘PureT’ van Lisalyn. Jessica heeft niet veel moeite moeten doen om ons te overtuigen van haar theemelanges. Tot slot is er ook de mogelijkheid om een zeer kwaliteitsvolle en biodynamische schuimwijn aan jouw ontbijt toe te voegen. Je kan kiezen uit ‘Frizzante Rosé’ en ‘Prosecco’. Dit in samenwerking met NIB wijnen.
 
Alle producten samen maken ons zeer trots! Wij zijn ontzettend enthousiast over ons concept.
 
Alvast bedankt voor het vertrouwen!

Jullie kunnen bestellen tot 18 uur ’s avonds 2 dagen voordien.

Bijvoorbeeld: Wensen jullie graag een ontbijt op zaterdag, dan kunnen jullie een bestelling plaatsen ten laatste op donderdagavond  om 18 uur.

Wij leveren vanaf een minimumbedrag van 22€ binnen een straal van 20km vanuit Aartrijke

Media

Volg ons ook op social media voor de laatste acties, events en kortingen op ons aanbod in de webshop.

We plaatsen regelmatig foto's op Facebook en Instagram.

Rating: 4.6 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Depuydt Didier
2 jaar geleden

Wij waren zeer tevreden met het lekkere ontbijt,voor herhaling vatbaar !!!

Tim Aernoudt
4 jaar geleden

Mercitjes voor het ontbijt het was super lekker en aanrader voor iedereen