Dankwoord

ZONDER DEZE MENSEN ZOUDEN WE NIET STAAN WAAR WE NU STAAN.

WE ZIJN ONTZETTEND TROTS EN DANKBAAR DAT ZIJ DEEL UITMAKEN VAN ONS CONCEPT.

Bakkerij Coudeville

Pure T

NIB wijnen

Huys De Gentiaan

Bakkerij Coudeville, dat is lekker brood, fijne patisserie, vers roomijs en belegde broodjes. Maar bovenal vindt u er passie.

Bjorn & Evelien willen zich onderscheiden door te kiezen voor vakmanschap, de beste ingrediënten en de lekkerste artisanale producten.

Jessica is de drijvende kracht achter het schoonheidsinstituut Lisalyn Inner & Outer Beauty. Lisalyn staat voor een uniek concept; omdat elke maand van het jaar zijn unieke vibe heeft, worden de behandelingen, producten en zelfs dranken maandelijks aangepast. Jessica is dan ook ontzettend trots op haar eigen theelabel PURE T.

Met dit totaalconcept streeft Jessica naar een harmonische balans tussen lichaam en geest, want innerlijke en uiterlijke schoonheid zijn onlosmakelijk met elkaar verweven.

Kjartan en Camille van NIB wijnen selecteren het beste van twee werelden en garanderen een optimale kwaliteit-prijs voor hun klanten. Ze zijn permanent op zoek naar wijnen met een verhaal en wijnmakers die gepassioneerd bezig zijn met hun vak. Een bepaald percentage van hun winst gaat ook naar "charity". Vandaar hun slogan "enjoy the story & change the world". Genieten van het beste wat de wereld te bieden heeft en toch in België blijven; dat kan met de wijnen van NIB wijnen.

In “Huys De Gentiaan” biedt Liliane Doolaeghe mensen de kans om tot rust te komen en zich te herbronnen. Eventjes weg van de drukte vind je er een oase van rust. Je ziet er heel wat natuur, waaronder erg mooie appelbomen. Van deze gelegenheid wordt er gebruik gemaakt om heerlijke bio appelsap te persen. Deze wordt bijgevolg gepasteuriseerd bij Tuinsappen Lombarts Calville. Het appelsap is natuurtroebel en ongezoet, zonder enige toevoeging. Wij zijn dan ook erg trots deze overheerlijke bio appelsap aan de ontbijtjes te mogen toevoegen. 

Eau de Noisette heeft een eigen granolashop. Je vindt er een vast assortiment aan granola, maar ook themagebonden granola's, zoals voor Valentijn bijvoorbeeld.

De granola's van Eau de Noisette staan gekend voor hun verse en krokante bite. Bovendien is er voor elk wat wils: puur natuur, met gedroogd fruit, met chocolade of koek... Kortom, je vindt er ongetwijfeld een granola die bij jou past!

Tot slot, niet onbelangrijk, zitten er veel minder suikers in de granola's van Eau de Noisette dan in deze die je vindt in de supermarkten. Overtuigd?