Dankwoord

ZONDER DEZE MENSEN ZOUDEN WE NIET STAAN WAAR WE NU STAAN.

WE ZIJN ONTZETTEND TROTS EN DANKBAAR DAT ZIJ DEEL UITMAKEN VAN ONS CONCEPT.

Bakkerij Coudeville

Pure T

NIB wijnen

Bakkerij Coudeville, dat is lekker brood, fijne patisserie, vers roomijs en belegde broodjes. Maar bovenal vindt u er passie.

Bjorn & Evelien willen zich onderscheiden door te kiezen voor vakmanschap, de beste ingrediënten en de lekkerste artisanale producten.

Jessica is de drijvende kracht achter het schoonheidsinstituut Lisalyn Inner & Outer Beauty. Lisalyn staat voor een uniek concept; omdat elke maand van het jaar zijn unieke vibe heeft, worden de behandelingen, producten en zelfs dranken maandelijks aangepast. Jessica is dan ook ontzettend trots op haar eigen theelabel PURE T.

Met dit totaalconcept streeft Jessica naar een harmonische balans tussen lichaam en geest, want innerlijke en uiterlijke schoonheid zijn onlosmakelijk met elkaar verweven.

Kjartan en Camille van NIB wijnen selecteren het beste van twee werelden en garanderen een optimale kwaliteit-prijs voor hun klanten. Ze zijn permanent op zoek naar wijnen met een verhaal en wijnmakers die gepassioneerd bezig zijn met hun vak. Een bepaald percentage van hun winst gaat ook naar "charity". Vandaar hun slogan "enjoy the story & change the world". Genieten van het beste wat de wereld te bieden heeft en toch in België blijven; dat kan met de wijnen van NIB wijnen.